Waarom Eventtools?

Goede vraag!

Eventtools is voortgekomen uit het jarenlang organiseren en produceren van evenementen. Hierbij maakten wij, zeker in het begin, veel gebruik van zaken welke we extern inhuurden. Door de tijd hebben we bij veel zaken echter besloten om deze zelf in beheer te nemen.
Collega-organisatoren en productiebedrijven benaderen ons met regelmaat om gebruik te maken van onze middelen. En daar wij dat supertof vinden hebben we besloten dit ‘beestje’ een naam te geven.

Eventtools biedt je het juiste gereedschap in de voorbereiding en uitvoering van jouw (corporate) evenement, markt en festival. Of het nu gaat om een slagmoersleutel om hekkenlijnen mee vast te zetten, digitale portofonie om in een afgelegen omgeving of juist drukke stad met je team te communiceren of een printer en paperclips in een productiekantoor, wij hebben het en kunnen dit als ‘one-stop-shopping’ oplossing aanbieden.

Verhuren wij hekwerk, tenten of units? Nee, daarvoor zijn er al heel veel specialisten. Maar wil jij je hekwerk met een ploeg freelancers of vrijwilligers stevig neerzetten, dan bieden wij graag de helpende hand in de vorm van een slagmoersleutel, ijzerdraad of tiewraps.
Overigens, ben je toch op zoek naar hekwerk, tenten of units? We hebben een breed netwerk en helpen je graag op weg, dus gebruik ons zeker als jouw vraagbaak!

Succes met de voorbereiding! Oh, kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons even, we denken graag mee!