NOBOX  
 

Nobox legt zich toe op het ontwikkelen en uitvoeren van on-line oplossingen voor relatief eenvoudige, maar vaak tijdrovende en daardoor dure administratieve processen, voor specifieke doelgroepen. Uitgangspunt is daarbij dat het administratieve proces ondersteunend moet zijn aan het doel en het efficient, inzichtelijk en kosten effectief is. Nobox is een initiatief van Adrey Caljé en Maarten Uri.
 
Adrey Caljé View Maarten Uri's profile on LinkedIn houdt zich sinds het internet publiek domein is geworden bezig met het ontwikkelen van vooral praktische online applicaties, ondermeer op het gebied van E-learning en managementondersteuning.
 
Maarten Uri   View Maarten Uri's profile on LinkedIn is Senior Consultant en organiseerde zelf regelmatig congressen en andere evenementen.

Eventtools is het eerste Nobox product voor on-line administratieve ondersteuning en is ontstaan en ontworpen vanuit vraag uit de markt naar ondersteuning bij de organisatie van evenementen. Het is bedoeld voor bedrijven en organiaties die incidenteel of met enige regelmaat congressen, workshops, symposia, cursussen of andere bijeenkomsten organiseren.
 
Vanuit de praktijk zal het ook worden doorontwikkeld. Bij de ontwikkeling van Eventtools worden Caljé en Uri ondersteund door een internationale groep software ontwikkelaars.
 
Via de knoppen bovenin deze pagina vindt u nadere informatie over Eventtools.